gesprek

Tarieven

Investeren in je eigen welzijn is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven

Praktische Informatie

Betaling Counselling gesprekken
Je betaalt per pin direct na elk gesprek. Voor Online counseling betaal je na elk gesprek door middel van een betaalverzoek. Zowel voor fysieke sessies als online, ontvang je per e-mail een factuur voor je eigen administratie. Deze kan je gebruiken voor declaratie bij je zorgverzekeraar.

Tarieven

De genoemde tarieven zijn per uur en voor particulieren. Alle bedragen zijn vrij van BTW behalve voor relatie counselling. Bij eventuele uitloop worden de kosten naar rato berekend. In uitzonderlijke gevallen kunnen de tarieven aangepast worden.
Voor bedrijven gelden andere tarieven, deze zijn excl. BTW en op aanvraag.

Vergoeding
Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de gesprekken, afhankelijk van of en hoe je aanvullend verzekerd bent. Counselling valt onder alternatieve geneeswijzen. Vooraf informeren bij je eigen zorgverzekeraar welke kosten gedekt zijn voorkomt dat je straks voor verrassingen en teleurstellingen komt te staan. Deze verantwoordelijkheid ligt bij jezelf. Kijk op Zorgwijzer voor de actuele vergoedingen.
Goed om te weten: counselling wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering, mits je deze hebt afgesloten. Dat betekent dat je geen eigen risico betaalt.

(Online) Counselling

Intakegesprek

Duur: 1 uur
Tarief: € 99

Vervolggesprek

Duur: 1 uur
Tarief: € 99

Gezamenlijk gesprek (bij relatie-counselling)

Duur: 1 uur
Tarief: € 147 excl. btw

Intakegesprek Online Counselling

Duur:  1 uur
Tarief: € 90

Vervolggesprek Online Counseling

Duur: 1 uur
Tarief: € 90

Afspraak maken

Noot over de afspraken met cliënten

Per afspraak is er een tijd voor je gereserveerd. Bij niet tijdig verschijnen op het afgesproken tijdstip en in geval je verhinderd bent maar niet min. 24 uur van tevoren de afspraak hebt geannuleerd, wordt de voor jou gereserveerde tijd bij je in rekening gebracht.


Op al mijn diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.